Steunzolen of orthopedische schoenen op maat?

Contacteer ons vandaag nog.

02 757 61 89 02 757 61 89

Comfortabele én trendy orthopedische schoenen

Wist u dat orthopedische schoenen tegenwoordig helemaal up-to-date zijn met de laatste nieuwe modetrends? En dit is wel zeker het geval bij Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen die uw orthopedische schoenen in Kortenberg volledig op maat maakt.

Mooi en modern

Als expert in orthopedie willen we graag benadrukken dat orthopedische schoenen en steunzolen perfect samen kunnen gaan met de modetrends en uw eigen voorkeuren. Ons team ontwerpt en vervaardigt uw schoenen dan ook volledig op maat van uw specifieke noden en wensen. Op deze manier garanderen we een mooi resultaat dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen. Nadien zijn we eveneens bereikbaar voor schoenaanpassingen en herstellingen indien nodig.

Hoe gaan we te werk

In samenspraak met de specialist wordt bepaald wat voor schoenen u precies nodig heeft. Vervolgens kunnen wij in ons eigen atelier het schoeisel vervaardigen in vele kleuren en stijlen. Doordat wij de schoenen – net als onze steunzolen – zelf ontwerpen en op maat maken, garanderen wij een zo kort mogelijke levertijd. Overigens kunnen orthopedische schoenen door uw verzekering of ziekenfonds vergoed worden.

Benieuwd hoe Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen in Kortenberg u kan helpen? Neem dan even contact met ons op voor meer inlichtingen of kom even langs voor een gratis consult.