Aanmeten steunzolen /orthopedische schoenen enkel op afspraak!

 

NL

FR

     
 

Steunzolen


 
 

Bij steunzolen krijgen mensen al gauw een negatief idee, terwijl dat helemaal nergens voor nodig is. Wist u bijvoorbeeld dat veel topvoetballers met sportzolen het veld op gaan? En dat is niet zomaar.

Orthopedische steunzolen
In eerste instantie zijn orthopedische steunzolen bedoeld om het lichaam bij te staan. Uw voeten zijn erg belangrijk, aangezien de rest van uw lichaam er een groot deel van de dag op rust. Als er daar iets fout zit, kan dat gevolgen hebben elders in uw lichaam. Zo kunnen lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld de voeten, knieŽn, rug of nek vaak verholpen worden door orthopedische steunzolen.

Voor jong en oud
Voor verschillende leeftijdscategorieŽn kunnen orthopedische steunzolen verschillende positieve effecten hebben. Zo kan het bij kinderen de stand van het lichaam verbeteren en bij volwassenen pijn en blessures helpen voorkomen. Ook bij ouderen kunnen orthopedische steunzolen zorgen voor pijnverlichting.

Sportzolen
Zoals gezegd worden op maat gemaakte zolen ook in de sport veelvuldig gebruikt. Of het nu gaat om voetbal of langeafstandslopers, sportzolen zijn een beproefd middel om blessures te helpen voorkomen. Hiervoor worden de sportzolen altijd na een biomechanische gang- en voet analyse op maat gemaakt, want bij elke sport wordt de voet natuurlijk op een andere manier belast. Voor deze zolen, worden hoogwaardige schokdempende- en absorberende materialen gebruikt voor een optimaal resultaat. Een regelmatige opvolging wordt u gratis aangeboden.

OSV
Zoals u ziet hebben orthopedische steunzolen ondanks de negatieve bijklank een belangrijke functie, en het is het resultaat dat telt. Zo kunnen deze op maat gemaakte zolen helpen bij het beter afrollen van de voet, of extra steun bieden waar dat nodig is. OSV kan u hierbij zeer goed van dienst zijn. Wij beschikken over ons eigen atelier waar de zolen ontworpen en op maat gemaakt worden. Hierdoor is er een uiterst korte levertijd gegarandeerd.
 

Herstellingen
Het kan gebeuren dat uw orthopedische steunzolen na verloop van tijd gaan lijden aan slijtage of om andere redenen kapot gaan. In dat geval repareert Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen uw steunzolen met veel plezier.
 
 
  Home | Nieuws | Wie zijn wij | Orthopedische schoenen | Steunzolen | Schoenaanpassingen & herstellingen | Links | Inlichtingen
OSV Stationsstraat 38 3070 Kortenberg Tel: 02 757 61 89 koenraad.vansteenwegen@proximedia.com