Zondag en Maandag: gesloten
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 8u30 - 18u30
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: 8u30 - 13u30

aanmeten steunzolen /orthopedische schoenen enkel op afspraak!

NL

FR

     
 

Wie zijn wij


 
 

OSV staat voor Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen. Sinds 1996 staat Koenraad Vansteenwegen in Kortenberg voor u klaar in de door hem opgerichte winkel voor orthopedische schoenen en steunzolen, maar zijn ervaring gaat al veel verder terug.

De man
Vansteenwegen volgde de opleiding orthopedische schoentechniek in Nederland met tal van specialisaties. Hij werkte vanaf 1984 verschillende jaren over de grens en gaf mee leiding aan verschillende nationale en internationale bedrijven en organisaties. Daarnaast doceert hij specialisatievakken in orthopedische schoentechnologie voor sport en revalidatie aan de Thomas More Kempen en is hij lid van meerdere nationale en internationale raden voor orthopedie. Ook geeft hij lezingen in binnen- en buitenland.

De zaak
Naast zijn docentschap kwam de Orthopedische Schoentechniek Vansteenwegen als een natuurlijk gevolg van zijn lange carrière. In 1996 begon OSV in de Stationsstraat te Kortenberg en sindsdien is de zaak niet meer weg te denken uit de gemeente. Gelukkig hoeft Koenraad het niet alleen te doen maar wordt hij bijgestaan door zijn echtgenote en een assistent met een graduaat in de orthopedie. Een gespecialiseerd team staat steeds voor de klant klaar.

De aanpak
Koenraad Vansteenwegen wil graag dat zijn klant weet dat het goed zit en het is voor hem dan ook belangrijk om de mensen op hun gemak te stellen. Aangezien niet iedereen zomaar binnenstapt en mensen toch nog een raar gevoel kunnen hebben bij het woord steunzolen heerst er in de winkel een gemoedelijke, zeker niet klinische sfeer. Bij OSV hoeft u zich überhaupt nergens zorgen over te maken want dankzij de expertise, gedegen aanpak en het eigen atelier komt het gegarandeerd goed.

OSV staat borg voor een maximale kwaliteit en goede levertijd. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedische schoenen, steunzolen en sportzolen alsmede aanpassingen aan confectieschoenen en sportschoenen.
 
 
 
  Home | Nieuws | Wie zijn wij | Orthopedische schoenen | Steunzolen | Schoenaanpassingen & herstellingen | Links | Inlichtingen
OSV Stationsstraat 38 3070 Kortenberg Tel: 02 757 61 89 koenraad.vansteenwegen@proximedia.com